T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / KUYUCAK - Atatürk Ortaokulu

EBA için 6 GB veya 8 GB ücretsiz mobil internet paketi

EBA'ya 6GB veya 8GB ücretsiz erişim

Dünyada etkili olan corona virüs salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı'nca 23 Mart Pazartesi gününden itibaren EBA ile evde eğitim süreci başladı.

Bu kapsamda;

Vodafone, MEB tarafından okulların tatil edilmesi ve uzaktan eğitim kararı üzerine verilen 3GB internet desteğine 3GB daha ekleyerek toplamda 6GB interneti Mart ayı sonuna kadar, Milli Eğitim Bakanlığına ait eba.gov.tr ve EBA uygulaması'nda kullanılmak üzere tüm Vodafoneluların hatlarına otomatik olarak tanımlamıştır.

Türk Telekom, kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır.

Turkcell'li kullanıcılar, BiP'in Keşfet bölümünder yer alan EBA kanalı üzerinden eba.gov.tr ve EBA uygulamasında geçerli kazandıkları 3GB internet ikiye katlanarak 6 GB olarak sunulmaktadır.

Bu kapsamda, Vodafone abonelerinin bu anlaşmadan faydalanabilmeleri için gerekli sistem tanımlamaları Vodafone tarafından otomatik yapıldı. Bu GSM operatöründe herhangi ek bir başvuru sürecine ihtiyaç duyulmadan EBA'ya 3 veya 8GB ücretsiz erişim gerçekleşecek. Eba.gov.tr üzerinden 3 GB'a kadar ücretsiz erişim, Vodafone tarafından ise tüm abonelere tanımlandı.

Türk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555'e SMS göndererek başvuru sürecini başlatabilecekler.

Turkcell aboneleri ise "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altında bulunan "EBA" kanalını takip edip mesaj gönder ekranında yer alan "Hemen Kazan" seçeneği üzerinden başvuru yaparak bu hizmetten faydalanabilecek.

30-03-202030-03-202030-03-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.03.2020 - Güncelleme: 21.09.2021 10:11 - Görüntülenme: 408
Kaynak: vodafone.com.tr, turktelekom.com.tr, turkcell.com.tr
  Beğen | 1  kişi beğendi