AYDIN / KUYUCAK - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

BEŞEYLÜL MAH. ATATÜRK CAD. ATATÜRK ORTA OKULU BLOK NO: 16 KUYUCAK / AYDIN
Vizyon
* Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, * Dünyayı izleyen, ülkesiyle dünya arasındaki sınırları kaldırmayı hedefleyen, * Bilime önem veren, bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan öğrenme isteği kazanmış, * Yabancı dili bir araç kabul ederek, üst düzeyde öğrenme isteği duyan, * Özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, * Sağlıklı yaşamayı ve sporu seven, yaşamın içindeki güzellikleri güzel sanatlarda bulan, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
8 yıllık eğitim sonunda; * Kültürlü, sosyal, bilgili ve ilgi kurabilen, * Türk Milli Eğitim Temel Kanununda belirtilen amaçlara ulaşmış, Çağdaş ve Atatürk İlke ve Devrimlerini özümsemiş, * Ortaöğretime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri, tutum ve davranışları kazanmış, * Sosyal insan olmanın gerektirdiği çalışkanlık, dürüstlük, araştırmacılık, sorumluluk duygularını kazanmış, * “Ben” kavramından çok “Biz” bilincine sahip olan BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
8:40/15:20
İlçemiz 7500 nüfuslu, Aydın-Denizli karayaolu üzerinde bulunmaktadır.
Aydın il merkezine uzaklık 55 km Okulumuz ilçe merkezindedir.
TÜBİTAK